Program: Luni - Vineri: 08:00-16:30
Email:comenzi@incrementalproclean.ro
Telefon: 0742-123-906

Cif Profesional Furniture Polish 0.75L

in stoc
G11103
-13%

15.50 Lei
(18.45 Lei cu TVA)

Pret vechi: 17.81 Lei
Brand:
Cif Pressional Wood spray pentru curatarea si ingrijirea lemnului formula unica Cif Professional Wood indeparteaza cu usurinta praful, amprentele, urmele si murdaria. Cif Pressional Wood ofera o ingrijire superioara mobilei asigurand o stralucire naturala pe toate suprafetele, in special lemn....
+

Cif Pressional Wood spray pentru curatarea si ingrijirea lemnului formula unica Cif Professional Wood indeparteaza cu usurinta praful, amprentele, urmele si murdaria.

Cif Pressional Wood ofera o ingrijire superioara mobilei asigurand o stralucire naturala pe toate suprafetele, in special lemn.

Cif Pressional Wood este singurul spray de curatare a mobilei propulsat cu aer, avand impact redus asupra mediului curata bine iar suprafetele din lemn arata mai putin prafuite pana la 7 zile, fata de cele sterse cu o carpa uscata protejeaza impotriva uzurii de zi cu zi, a stropilor de apa si a petelor indeparteaza praful si elimina pana la 90% din alergenii din parul animalelor de companie ofera stralucire inlatura amprentele, urmele si murdaria.

Produse complementare