Program: Luni - Vineri: 08:00-16:30
Email:comenzi@incrementalproclean.ro
Telefon: 0742-123-906

Sita pisoar Esenia Wave - Spice Apple

in stoc
SPEW-SA

7.15 Lei
(8.51 Lei cu TVA)

Sita pisoar Esenia - De acum, igiena se mentine extrem de usor, gratie acestei site odorizante special conceputa pentru pisoare. Asa cum ii spune si numele, actioneaza precum un scut impotriva murdariei si a mirosurilor neplacute din toalete, pastrand prospetimea multe saptamani. Sitele...
+

Sita pisoar Esenia - De acum, igiena se mentine extrem de usor, gratie acestei site odorizante special conceputa pentru pisoare. Asa cum ii spune si numele, actioneaza precum un scut impotriva murdariei si a mirosurilor neplacute din toalete, pastrand prospetimea multe saptamani.

Sitele odorizante de pisoar Esenia Shield vin intr-o multitudine de forme si culori, potrivite pentru toate tipurile de pisoar, fiind ideale mai ales in spatiile cu un flux sporit de oameni.

Avantajele sitei pentru pisoar Esenia Shield sunt:

PERFORMANTA PUTERNICA: sita odorizanta este impregnata cu un neutralizant de miros si elibereaza un parfum premium ce dureaza pana la 30 de zile, reduce timpul de curatare al pisoarelor, eliminand nevoia de spray-uri speciale.

PROIECTARE INOVATOARE: forma SHIELD este patentata si permite o fixare perfecta pe orice tip de pisoar iar cilii proeminenti impiedica stropirea cu urina (Anti Splash Technology), pastrand astfel curatenia timp indelungat.

ECO FRIENDLY: sita wc este realizata din materiale biodegradabile și reciclabile.

EFECT ANTI-BACTERIAN

Produse complementare