Program: Luni - Vineri: 08:00-16:30
Email:comenzi@incrementalproclean.ro
Telefon: 0742-123-906

Soft Care DesE Spray 500ml Dezinfectant lichid maini

Dezinfectia igienica a mainilor, Profesional, industrial, populatie, unitati sanitare, Avizat de Ministerul Sanatatii, Biocid, Virucid
in stoc
101104030

36.00 Lei
(42.84 Lei cu TVA)

Brand:
Soft Care Des E Spray este un dezinfectant pe bază de alcool, dezvoltat pentru dezinfectarea fără apă a mâinilor. Soft Care Des E Spray este adecvat utilizării în toate domeniile, inclusiv domeniul sanitar și de prelucrare a alimentelor. Soft Care Des E Spray este un dezinfectant pentru mâini...
+

Soft Care Des E Spray este un dezinfectant pe bază de alcool, dezvoltat pentru dezinfectarea fără apă a mâinilor. Soft Care Des E Spray este adecvat utilizării în toate domeniile, inclusiv domeniul sanitar și de prelucrare a alimentelor.

Soft Care Des E Spray este un dezinfectant pentru mâini pe bază de etanol (71,5%). Etanolul este un dezinfectant foarte eficient împotriva florei rezidente și tranzitorii, cum ar fi bacteriile (de ex. MRSA), și levurilor. De asemenea, este eficient împotriva virusurilor cu anvelopă cum ar fi gripa și anumite virusuri fără anvelopă cum ar fi Norovirus și Adenovirus.

Soft Care Des E Spray conține o cremă reparatoare pentru ca pielea să rămână catifelată și intactă, mai ales în zonele unde personalul trebuie să îşi dezinfecteze mâinile în mod frecvent.

Soft Care Des E Spray nu conţine parfum, astfel eliminând riscul contaminării produselor alimentare, fiind adecvat pentru utilizare în unităţile de prelucrare a alimentelor.

Soft Care Des E Spray are o vâscozitate mică, ceea ce îl face adecvat pentru utilizarea într-o gamă largă de dispozitive igienice.

Brand:
Diversey
Arie de utilizare:
Dezinfectia igienica a mainilor
Domeniul de utilizare:
Profesional, industrial, populatie, unitati sanitare
Avizat de Ministerul Sanatatii:
Biocid:
Virucid:

Produse complementare