Program: Luni - Vineri: 08:00-16:30
Email:comenzi@incrementalproclean.ro
Telefon: 0742-123-906

Suma Alcohol Spray 750ml Dezinfectant suprafete

Avizat de Ministerul Sanatatii
in stoc
100875599

45.50 Lei
(54.15 Lei cu TVA)

Brand:
Suma Alcohol Spray D4.12 este un dezinfectant spray pe bază de etanol, gata de utilizare, pentru suprafețele din bucătării și zone de preparare a alimentelor. Proprietăţi de bază Suma Alcohol Spray D4.12 este un dezinfectant spray cu acțiune rapidă, pentru utilizare pe suprafețele din bucătării...
+

Suma Alcohol Spray D4.12 este un dezinfectant spray pe bază de etanol, gata de utilizare, pentru suprafețele din bucătării și zone de preparare a alimentelor.

Proprietăţi de bază
Suma Alcohol Spray D4.12 este un dezinfectant spray cu acțiune rapidă, pentru utilizare pe suprafețele din bucătării și zonele de preparare a alimentelor. Produsul este sigur de utilizat pe suprafețele care intră în contact cu alimentele, se evaporă rapid, fără să lase reziduuri. Este adecvat pentru dezinfecția suprafețelor rezistente la alcooli, ce vin în contact cu alimentele, și a altor articole cum ar fi tocătoare, ustensile, termometre, mese și alte echipamente mici de bucătărie. De asemenea, este adecvat pentru dezinfecția vitrinelor de alimente din supermarket-uri, măcelării etc.
Suma Alcohol Spray D4.12 este un dezinfectant pe bază de etanol și este formulat pentru un efect biocid optim. Are un spectru larg de acțiune și este eficient împotriva celor mai multe forme vegetative ale micro-organismelor.

Avantaje
• Gata de utilizare • Acțiune eficientă cu spectru larg
• Se evaporă rapid fără să lase reziduuri
• Fără spumare
• Adecvat pentru utilizarea în zone sensibile la umiditate

Instrucţiuni de utilizare

Suma Alcohol Spray D4.12 se utilizează nediluat. Aplicați pe suprafețe și lăsați să se usuce. Nu este necesară clătirea, decât dacă este specificată în normele legale

Brand:
Diversey
Avizat de Ministerul Sanatatii:
Biocid:
Virucid:

Fisa descriere (Suma_Alcohol_Spray_D4.12_fisa_descriere.pdf, 207 Kb) [Descarcare]

Produse complementare