Program: Luni - Vineri: 08:00-16:30
Email:comenzi@incrementalproclean.ro
Telefon: 0742-123-906

Dezinfectant + Dispenser inox cu pedala

in stoc

2,290.00 Lei
(2,725.10 Lei cu TVA)

OFERTA dezinfectant maini Soft Care Des 60 litri + Dispenser inox Soft Care Des E Spray este un dezinfectant pentru maini pe bază de alcool, dezvoltat pentru dezinfectarea fără apă a mâinilor. Este adecvat utilizării în toate domeniile, inclusiv domeniul sanitar și de prelucrare a...

Cantitatea minima pentru "Dezinfectant + Dispenser inox cu pedala" este 1.

+

OFERTA dezinfectant maini Soft Care Des 60 litri + Dispenser inox

Soft Care Des E Spray este un dezinfectant pentru maini pe bază de alcool, dezvoltat pentru dezinfectarea fără apă a mâinilor. Este adecvat utilizării în toate domeniile, inclusiv domeniul sanitar și de prelucrare a alimentelor.

Conține o cremă reparatoare pentru ca pielea să rămână catifelată și intactă, mai ales în zonele unde personalul trebuie să îşi dezinfecteze mâinile în mod frecvent.

Nu conţine parfum, astfel eliminând riscul contaminării produselor alimentare, fiind adecvat pentru utilizare în unităţile de prelucrare a alimentelor.


Optim Dispenser este un distribuitor mecanic cu pedala pentru dezinfectant 2L, conceput special pentru a combina designul elegant cu fiabilitatea si usurinta in utilizare, asigurand igiena si in acelasi timp un aspect de inalta clasa prin finisajele superioare unice.

Dotat cu un mecanism de actionare de la picior, evitandu-se astfel contactul mainilor cu suprafetele distribuitorului.

Fabricat in intregime din inox de calitate. Durabil in timp. Protejat de rugina.

Robust si sigur, este potrivit in cele mai diverse medii profesionale inclusiv cele cu trafic intens.


Avizat de Ministerul Sanatatii:
Biocid:
Virucid:

Produse complementare

Recomandari