Program: Luni - Vineri: 08:00-16:30
Email:comenzi@incrementalproclean.ro
Telefon: 0742-123-906

Dozator ICM + Soft Care Des E 1.3L (dozator manual, alb + gel dezinfectant)

Piele Maini, Avizat de Ministerul Sanatatii, Virucid
in stoc
100981908

126.05 Lei
(150.00 Lei cu TVA)

Pret vechi: 157.70 Lei
Brand:
Soft Care Des E este un dezinfectant pe bază de alcool, dezvoltat pentru dezinfectarea fără apă a mâinilor. Soft Care Des E este adecvat utilizării în toate domeniile, inclusiv domeniul sanitar și de prelucrare a alimentelor. Soft Care Des E este un dezinfectant pentru mâini pe bază de...
+

Soft Care Des E este un dezinfectant pe bază de alcool, dezvoltat pentru dezinfectarea fără apă a mâinilor. Soft Care Des E este adecvat utilizării în toate domeniile, inclusiv domeniul sanitar și de prelucrare a alimentelor.

Soft Care Des E este un dezinfectant pentru mâini pe bază de etanol (71,5%). Etanolul este un dezinfectant foarte eficient împotriva florei rezidente și tranzitorii, cum ar fi bacteriile (de ex. MRSA), și levurilor. De asemenea, este eficient împotriva virusurilor cu anvelopă cum ar fi gripa și anumite virusuri fără anvelopă cum ar fi Norovirus și Adenovirus.

Soft Care Des E conține o cremă reparatoare pentru ca pielea să rămână catifelată și intactă, mai ales în zonele unde personalul trebuie să îşi dezinfecteze mâinile în mod frecvent.

Soft Care Des E nu conţine parfum, astfel eliminând riscul contaminării produselor alimentare, fiind adecvat pentru utilizare în unităţile de prelucrare a alimentelor.

Dozator IntelliCare Manual, pentru flacoane IntelliCare de 1.3 litri. Fiabil pentru toate tipurile de institutii unde este montat: universitati, scoli, gradinite, cabinete medicale, spitale, institutii, companii. Culoare: alb sau negru

Brand:
Diversey
Arie de utilizare:
Piele Maini
Avizat de Ministerul Sanatatii:
Biocid:
Virucid:

Fisa tehnica (Soft_Care_Sensisept_fisa_descriere.pdf, 128 Kb) [Descarcare]

Produse complementare

Recomandari