Program: Luni - Vineri: 08:00-16:30
Email:comenzi@incrementalproclean.ro
Telefon: 0742-123-906

Termometru cu picior + Dozator cu dezinfectant pentru maini

in stoc

677.00 Lei
(805.63 Lei cu TVA)

Pret vechi: 799.00 Lei

OFERTA Termometru digital cu trepied + dezinfectant + dozator

Cantitatea minima pentru "Termometru cu picior + Dozator cu dezinfectant pentru maini" este 1.

+

OFERTA Termometru cu trepied + dezinfectant + dozator

Termometru IR simplu, rapid și precis, pentru măsurarea temperaturii fără contact la intrări, pasaje sau coridoare. Termometrul IR poate fi montat pe perete sau un trepied.

Termometru digital Standalone K3 cu baterii:
- Detecteaza rapid temperatura (0.5 secunde) in zona capului sau a mainii, prin masurarea radiatiei IR degajata de corpul de masurat;
- Fixat pe perete sau pe trepied, alarma depasire prag temperatura (FEBRA).
- Are o precizie de +/- 0.2 C, distanta de masurare temperatura 5-10cm, display LCD, temperatura de functionare 10C-40C (contine cablu micro USB, șuruburi, bandă dublu adezivă, trepied cu prindere de 1/4 ", inaltime maxima de lucru de 170 cm)

Termometrul este insotit de trepied.


SoftCare Med este un dezinfectant pentru maini pe baza de alcool izopropilic si n-propanol. Este foarte eficient impotriva microorganismelor tranzitorii ale pielii, cum ar fi bacteriile, fungii si virusurile. SoftCare MED este adecvat in special pentru dezinfectarea igienica si chirurgicala a mainilor.

Preparatul este neparfumat. Dezinfecteaza rapid si eficient. Contine agent de umectare; previne iritarea si uscarea pielii. Este avizat de catre Ministerul Sanatatii

Dozator SoftCare Line cu design elegant, pentru cartușe de 800 ml SoftCare. Este fabricat din plastic ABS, fiind foarte rezistent si ușor de curățat. Fereastra dozatorului vă permite să vedeți ușor ce rezervă este utilizată și cât este nivelul consumabilului.

Avizat de Ministerul Sanatatii:
Biocid:
Virucid:

Produse complementare

Recomandari