Program: Luni - Vineri: 08:00-16:30
Email:comenzi@incrementalproclean.ro
Telefon: 0742-123-906

TASKI procarpet 45

in stoc
7522027

[Contactati-ne pentru un pret]

Brand:
Masina de spalat pardoseli Taski ProCarpet 45 Euro TASKI procarpet 45 are aceeași fiabilitate ridicată, care caracterizează toate echipamentele noastre de îngrijire a pardoselii. TASKI a dezvoltat acest echipament utilizând experiența noastră în aspirare și tehnica de aplicare a produselor...

Masina de spalat pardoseli Taski ProCarpet 45 Euro

TASKI procarpet 45 are aceeași fiabilitate ridicată, care caracterizează toate echipamentele noastre de îngrijire a pardoselii. TASKI a dezvoltat acest echipament utilizând experiența noastră în aspirare și tehnica de aplicare a produselor chimice pentru a proiecta un sistem de curățare a mochetelor de înaltă performanță cu rezultate excelente.

TASKI ProCarpet 45 permite utilizatorilor să selecteze tehnica de aplicare, care se potrivește cel mai bine nevoilor lor pe baza timpului avut la dispoziție și a nivelului de murdărie.

Echipamentul poate fi setat pentru tehnica de curățare profundă prin extracție pentru murdăria persistentă sau tehnica de curățare regeneratoare și, de asemenea, pentru tehnica de curățare de întreținere utilizând produsele noastre chimice cu formulă specifică pentru încapsulare. Echipamentul le permite clienților să controleze toate activitățile de curățare a mochetelor și să selecteze tehnica de aplicare care se potrivește cel mai bine nevoilor lor.

Utilizarea curățării de întreținere ajută la prelungirea perioadei dintre activitățile de curățare profundă ajutând la păstrarea aspectului mochetelor mai mult timp fără perioade de uscare prelungite.

Echipamentul poate fi schimbat din modul de curățare profundă cu extracție în modul de curățare de întreținere prin schimbarea produselor chimice și apăsarea unui întrerupător. Utilizarea echipamentului in modul de impingere sau tragere permite utilizatorului final flexibilitate in timpul lucrului. Paleta largă de accesorii permite îndeplinirea unor sarcini de curățare suplimentare.

Brand:
TASKI

Produse complementare

Recomandari